Reteta zilei: Burgeri de curcan cu cartofi dulci si salata de varza

Printeaza

Burgeri de curcan cu cartofi dulci si salata de varza din: varza, morcovi baby, ceapa rosie, otet de vin alb, mustar dijon, sare de mare, ulei, branza albastra, carne de curcan, sos iute, cartof dulce.

Poate te intereseaza si:

 

Ingrediente salata: 

  • 1/2 varza tocata
  • 5 morcovi baby, rasi
  • ¼ cană ceapă roșie tocată

dressing:

  • 3 lingura otet de vin alb
  • 1 lingurita mustar Dijon
  • 1 lingurita sare de mare
  • ½ ceasca ulei
  • ½ ceasca branza albastra maruntita

burgeri:

  • 1/2 kg carne tocata de curcan
  • ¼ cană sos iute
  • ½ lingurita sare de mare
  • 1 cartof dulce, spălat și curățat

 

 

Mod de preparare:

Tocati toate ingredientele pentru salata si puneti intr-un castron.

Pregatiti dressing-ul prin amestecarea tuturor ingredientelor.

Păstrați salata si dressing-ul separat la rece pana la servire.

Se incalzeste gratarul la foc mare. Se amestecă carnea tocata cu ​​sos iute și sare de mare și forma în 4-6 burgeri.

Ungeti feliile de cartofi cu ulei de masline si puneti pe gratar.

Reduceti focul la mediu si gatiti pentru aproximativ 10 minute pe ambele parti.

Cand intoarceti cartofii, adaugati burgerii si gatiti pentru 6-8 minute pe fiecare parte.

Când burgerii sunt aproape gata, amestecati salata cu dressing-ul.

Scoateti cartofii si burgerii de pe gratar, lasati sa se odihneasca, apoi pe fiecare felie de cartofi adaugati 1-2 burgeri si garnisiti cu salata.

Serviti imediat.

 

Burgeri de curcan cu cartofi dulci si salata de varza

Burgeri de curcan cu cartofi dulci si salata de varza

 

Pofta buna!

 

 

 

2 comentarii

  1. BUn, bun, bun! Vreau si eu 🙂

  2. Imi ploua in gura dupa burgerii astia

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.