Ceai de Sunătoare cu Trandafir și Hibiscus din: sunatoare, trandafir, hibiscus, apa, miere. Explorați o simfonie de arome și culori acest ceai, o băutură care nu doar că încântă simțurile, dar oferă și numeroase beneficii pentru sănătate și frumusețea tenului. Combinând proprietățile calmante ale sunătoarei cu antioxidanții din hibiscus și trandafir, această infuzie este perfectă […]
Tarta rapida cu ceapa si cascaval
PrinteazaTarta rapida cu ceapa si cascaval din: unt, ceapa, oua, smantana, cascaval, sare, piper alb.
Mod de preparare:
- 25 g unt
- 500 g ceapă
- 2 ouă
- 250 ml smântână
- 140 g caşcaval
- sare
- piper alb
Mod de preparare:
Incălzeşte untul într-o tigaie şi căleşte ceapa tăiată rondele, amestecând din când în când, până devine aurie (cam 20 de.minute), la de pe foc.
Bate ouăle intr-un castron, toarnă treptat smântâna. Adaugă ceapa călită şi caşcavalul ras. Potriveşte de sare şi piper.
Tapetează cu hârtie de copt o tavă de tartă, pune în ea amestecul de ceapă şi dă la cuptorul preîncălzit până se coace frumos, vreo 20-25 de minute.
Când e gata, decorează cu rondele de ceapă şi verdeaţă.
Tarta rapida cu ceapa si cascaval
Pofta buna!
Secretul Vinurilor Vechi: Istoria Viticulturii și Evoluția Tehnicilor de Vinificație
Secretul Vinurilor Vechi: Istoria Viticulturii și Evoluția Tehnicilor de Vinificație. Vinul, această băutură venerată și complexă, are o istorie ce se întinde pe mii de ani, fiind profund înrădăcinată în civilizațiile umane. De la primele vițe de vie cultivate în Caucaz și valea Nilului până la podgoriile tehnologic avansate din lumea contemporană, vinul a fost […]