Paste cu pesto de trufe si smantana
PrinteazaPaste cu pesto de trufe si smantana din: paste Tagliatelle (sau Papardelle) cu trufe negre, pesto cu trufe negre sau albe, smântână lichidă de gătit, ulei de măsline, ulei de floarea-soarelui, sare.
Ingrediente:
- 2 pungi de paste Tagliatelle (sau Papardelle) cu trufe negre
- 1 borcan pesto cu trufe negre sau albe
- 200 ml smântână lichidă de gătit
- ulei de măsline
- ulei de floarea-soarelui
- sare
Mod de preparare:
Pune la fiert două pungi de paste, cu trufe negre, Tagliatelle sau.Papardelle, într-o oală cu apă cu o linguriţă de sare şi câteva picături de ulei de măsline.
Timpul de fierbere-este de maximum 8 minute, pentru a păstra consistenţa al dente. Amestecă un borcan de pesto cu trufe negre sau albe cu cei 200 ml de smântână lichidă.
Pune pe foc o tigaie cu ulei de floarea-soarelui (câteva linguri), adaugă pastele fierte şi scurse şi toarnă peste ele compoziţia cu pesto de trufe.
Amestecă 1 -2 minute şi serveşte imediat. Pune alături şi un bol cu parmezan ras din care fiecare mesean îşi poate adăuga în farfurie după gust.
Pofta buna!