Branza cu ierburi aromate si ardei iute

Printeaza

Branza cu ierburi aromate si ardei iute din: brânză de capră, ulei de masline, marar, patrunjel, ardei iute rosu, rosie.

Branza_cu_ierburi_aromate_si_ardei_iute

Ingrediente:

  • 500 g brânză de capră
  • 100 ml ulei de măsline
  • 2 legături mărar
  • 2 legături pătrunjel
  • 2-3 ardei iuţi roşii
  • 1 roşie

 

 

 

Mod de preparare:

Brânza se taie bucăţi mari, care se-pun pe farfurii, iar pe deasupra se toarnă uleiul de măsline.

Se adaugă verdeţurile spălate şi tocate mărunt şi ardeii tăiaţi rondele.

Roşia se taie şi ea cuburi cât mai mici, care se pun deasupra bucăţilor de brânză. Se serveşte ca aperitiv sau ca şi garnitură.

Branza cu ierburi aromate si ardei iute

Branza_cu_ierburi_aromate_si_ardei_iute

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.