Supa de ceapa cu cascaval
PrinteazaSupa de ceapa cu cascaval din: ceapa, cub concentrat de legume, faina, bagheta, smantana, ulei, cascaval, sare, piper.
Ingrediente:
- 5 cepe mari
- 1 cub concentrat de legume
- 1 lingură făină
- 1/2 baghetă
- 1 lingură smântână
- 1 lingură ulei
- 100 g caşcaval
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se pregăteşte o supă din cubul de concentrat şi 1,5 I apă. Intre timp, ceapa tăiată peştişori se căleşte în ulei, apoi se presară sare şi piper.
Se pune făina peste ceapă, se lasă un minut, se toarnă supa şi se lasă la fiert 30 de minute. La finalul fierberii, se adaugă smântână.
Se taie pâinea felii pe care se repartizează caşcaval ras şi se dau la cuptor aproximativ 3 minute, să se topească un pic caşcavalul. Se serveşte supa cu feliile de pâine deasupra.
Supa de ceapa cu cascaval
Pofta buna!