Supa de ceapa cu cascaval

Printeaza

Supa de ceapa cu cascaval din: ceapa, cub concentrat de legume, faina, bagheta, smantana, ulei, cascaval, sare, piper.

Supa_de_ceapa_cu_cascaval

Ingrediente:

  • 5 cepe mari
  • 1 cub concentrat de legume
  • 1 lingură făină
  • 1/2 baghetă
  • 1 lingură smântână
  • 1 lingură ulei
  • 100 g caşcaval
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Se pregăteşte o supă din cu­bul de concentrat şi 1,5 I apă. Intre timp, ceapa tăiată peş­tişori se căleşte în ulei, apoi se presară sare şi piper.

Se pune făina peste ceapă, se lasă un minut, se toarnă supa şi se lasă la fiert 30 de minute. La finalul fierberii, se adaugă smântână.

Se taie pâinea felii pe care se repartizează caşcaval ras şi se dau la cuptor aproximativ 3 minute, să se topească un pic caşcavalul. Se serveşte supa cu feliile de pâine deasupra.

Supa de ceapa cu cascaval

Supa_de_ceapa_cu_cascaval

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.