Dovlecei umpluti cu legume si verdeata

Printeaza

Dovlecei umpluti cu legume si verdeata din: dovlecei, ardei gras, rosii, ceapa verde, usturoi, ulei, marar, patrunjel, sare, piper.

Dovlecei umpluti cu legume si verdeata

Ingrediente:

  • 2 dovlecei mărişori
  • 1 ardei gras
  • 2 roşii
  • 1 legătură ceapă verde
  • 3 căţei usturoi
  • 1 lingură ulei
  • 1 legătură mărar
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Dovleceii se taie în două pe lung şi cu o linguriţă se golesc de miez. In ulei se pune ceapa la călit, se adaugă ardeiul tăiat cubuleţe, miezul dovleceilor şi usturoiul feliat.

Se presară sare şi piper, se lasă pe foc 5 minute şi se adaugă roşiile cubuleţe. Se mai lasă 5 minute, se adaugă câte o jumătate din legăturile de verdeaţă.

Se umplu bărcuţele de dovlecei şi se dau la cuptor într-o tavă cu puţină apă. Se lasă 30 de minute şi se servesc cu restul de verdeaţa.

Dovlecei umpluti cu legume si verdeata

Dovlecei umpluti cu legume si verdeata

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.