Legume gratinate cu patrunjel
PrinteazaLegume garatinate cu patrunjel din: ciuperci proaspete, ceapa verde, ceapa uscata, cartofi noi, ardei grasi, cascaval, ulei, patrunjel, sare, piper.
Ingrediente:
- 500 g ciuperci proaspete
- 2 legături ceapă verde
- o ceapă uscată
- 500 g cartofi noi
- 2 ardei graşi
- 100 g caşcaval ras
- 2 linguri ulei
- câteva fire pătrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Cartofii se fierb în apă cu un praf de sare. Se lasă 10 minute si apoi se scurg bine.
Ciupercile feliate, ceapa si ardeii graşi se pun la călit în ulei.
Se amestecă si, după ce legumele s-au înmuiat, se trage vasul de pe foc. Se potriveşte de sare si piper si se pune pătrunjelul.
Se amestecă toate legumele, se pun într-un vas de cuptor, se adaugă 2 linguri de caşcaval ras, se amestecă si se dă vasul la cuptor pentru 10 minute.
Se scoate, se pune caşcavalul ras rămas si se mai lasă 5 minute.
Legume garatinate cu patrunjel
Pofta buna!