Omleta cu dovlecel si rosii
PrinteazaOmleta cu dovlecel si rosii din: dovlecel, rosie, oua, sare, ceapa verde, apa, ulei.
Ingrediente:
- 1 dovlecel
- 1 roşie
- 2 ouă
- sare
- 3 fire de ceapă verde
- 1 lingură apă
- 2 linguri ulei
Mod de preparare:
Cureti dovlecelul şi îl tai în 3 felii, pe lungime. Ungi cu ulei o tigaie antiaderentă şi aşezi feliile de dovlecel. Acoperi cu capac şi le coci la foc mediu, 3-4 minute.
Le întorci pe partea cealaltă şi adaugi roşia tăiată cubuleţe. Baţi ouăle împreună cu ceapa verde tăiată rondele fine, sare şi apa rece.
Torni amestecul peste dovlecei, acoperi cu capac şi laşi omleta să sp închege. O serveşti caldă, lângă un pahar cu chefir.
Omleta cu dovlecel si rosii
Pofta buna!
O sa fac si eu omleta asta 🙂