Omleta cu dovlecel si rosii

Printeaza

Omleta cu dovlecel si rosii din: dovlecel, rosie, oua, sare, ceapa verde, apa, ulei.

Omleta_cu_dovlecel_si_rosii

Ingrediente:

  • 1 dovlecel
  • 1 roşie
  • 2 ouă
  • sare
  • 3 fire de ceapă verde
  • 1 lingură apă
  • 2 linguri ulei

Mod de preparare:

Cureti dovlecelul şi îl tai în 3 felii, pe lungime. Ungi cu ulei o tigaie antiaderentă şi aşezi feliile de dovlecel. Acoperi cu capac şi le coci la foc mediu, 3-4 minute.

Le întorci pe partea cealaltă şi adaugi roşia tăiată cubuleţe. Baţi ouăle împreună cu ceapa verde tăiată rondele fine, sare şi apa rece.

Torni amestecul peste dovlecei, acoperi cu capac şi laşi omleta să sp închege. O serveşti caldă, lângă un pahar cu chefir.

Omleta cu dovlecel si rosii

Omleta_cu_dovlecel_si_rosii

Pofta buna!

1 comentariu

  1. O sa fac si eu omleta asta 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.