Pachetele picante cu carne de porc si fasole verde

Printeaza

Pachetele picante cu carne de porc si fasole verde din: foi de plăcintă, pulpa de porc, ceapa, morcos, ardei rosu, ardei iute, fasole verde, ulei, sare, piper, cimbru, foi de dafin.

 

Ingrediente:

  • 6 foi de plăcintă
  • 700 g pulpă de porc slabă
  • 2 cepe
  • 1 morcov mare
  • 1 ardei roşu
  • 1/2 ardei iute
  • 250 g fasole verde
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 2 foi de dafin

 

Mod de preparare:

Cureţi ceapa şi morcovul, le speli şi le tai în bucăţi mari. Cureţi ardeii de seminţe, îi speli şi îi tai fideluţă.

Tai carnea în cuburi şi o rumeneşti pe toate părţile în ulei încins.

Adaugi ceapa şi morcovul, sare şi piper după gust. Când legumele s-au călit, torni 400 ml supă sau apă şi fierbi sub capac, timp de 1 oră.

După 1/2 oră de fierbere, adaugi ardeii, cimbrul şi foile de dafin.

Când lichidul s-a evaporat complet, iar car­nea şi legumele sunt bine fierte, le laşi să se răcească.

Opăreşti fasolea verde curăţată, 10-15 minute, în apă uşor sărată. Scoţi păstăile într-un castron cu apă cu ghea­ţă. Amesteci fasolea cu carnea şi mai condimentezi amestecul, dacă este cazul.

Tai foile de plăcintă pe lungime, în două. Pui la capăt o lingură cu vârf de umplutură şi aco­peri umplutura cu marginile, apoi rulezi.

Le coci la foc mediu sau le prăjeşti într-o tigaie cu puţin ulej şi le scoţi pe şerveţele, pentru a absorbi surplusul de ulei. Poţi să le serveşti calde sau reci, cu sos de iaurt.

Pachetele picante cu carne de porc si fasole verde

Pachetele de porc

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.