Bors cu mazare si varza
PrinteazaBors cu mazare si varza din: carne cu oase, telina, morcovi, varza, ceapa, mazare, bors, smantana, sare, condiment vegetal, leustean.
Ingrediente:
- 1 kg carne cu oase
- 1/2 ţelină
- 2 morcovi
- 1/2 varză mai mică
- 2 cepe
- 100 g mazăre
- 1 l borş
- smântână
- sare
- condiment vegetal
- leuştean
Mod de preparare:
Carnea o speli, o tai bucăţi mai mari şi o pui la fiert. Când dă în clocot, iei spuma formată şi laşi să fiarbă în continuare.
Adaugi legumele tăiate fideluţă mazărea şi condimentul şi laşi să fiarbă în continuare.
Borşul îl fierbi separat, apoi îl adaugi în ciorbă, când legumele sunt fierte. Presari la final leuşteanul tăiat mărunt. Serveşti ciorba cu smântână.
Pofta buna!