Paste cu clatite

Printeaza

Paste cu clatite din: macaroane, clatite, ciuperci, cascaval, cas, sunca sau salam, costit, oua, smantana, castraveti murati.

Ingrediente:Paste cu clatite

  • 1 pachet macaroane
  • 20 clatite
  • 200 g ciuperci
  • 400g cascaval
  • 300 g cas de oi
  • 100 g sunca sau salam
  • 150 g costita
  • 5 oua
  • 100 g smantana
  • 2 castraveti murati

 

Mod de preparare:

Se prepara clatitele dupa reteta clasica si se lasa la racit. Se fierb macaroanele 5 min, se scurg si se spala sub jet de apa rece.

Se taie cubulete ciupercile, sunca, costita, 200 g cascaval, 2 oua fierte tari si castravetii murati, dupa care se amesteca bine.

Cu aceasta compozitie umpleti clatitele. Intr-o tava unsa cu unt puneti jumatate din cantitatea de macaroane, presarati deasupra 150 g cas si 100g de cascaval taiat cuburi, peste acestea aranjati clatitele umplute, puneti deasupra restul de macaroane, cas si cascaval.

Amestecati ouale cu smintina si turnati peste intreaga mincare.

Introduceti la cuptor timp de 45 min, la foc mic.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.