Taitei cu parmezan si sos de rosii

Printeaza

Taitei cu parmezan si sos de rosii din: taitei cu ou, unt, sunca, ceapa, rosii, parmezan, busuioc.

Ingrediente:Taitei cu parmezan si sos de rosii

  • 500 g taitei cu oua
  • 50 g unt
  • 150 g sunca grasa
  • 1 ceapa
  • 3 rosii mari
  • 3 linguri parmezan
  • 1 lingura busuioc tocat marunt

 

Mod de preparare:

Se caleste in unt ceapa cu sunca taiata marunt, se adauga rosiile curatate de pielita si seminte si taiate in felii subtiri.

Se fierbe totul 15 minute, se sareaza si se pipereaza dupa gust. Intre timp, se fierb taiteii, se scurg si se pun pe un platou.

Se toarna deasupra sosul de rosii si se presara parmezanul ras.

La mijloc, se pune busuiocul.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.