Vinete umplute cu rosii si cascaval

Printeaza

Vinete umplute cu rosii si cascaval din: vinete, rosii, oua, pesmet, patrunjel verde, usturoi, cascaval, unt, concentrat de legume.

 

Ingrediente:

  • 4 vinete
  • 2 rosii
  • 1 ou
  • 4 linguri pesmet
  • pătrunjel verde
  • 2-3 căţei de usturoi
  • 100 g caşcaval
  • 1 lingură unt
  • con­centrat de legume

Mod de preparare:

Vinete umplute cu rosii si cascaval: Speli vinetele, le tai în două pe lungime, apoi le dai într-un clocot, împreună cti concentratul de legume. Le scoţi şi le laşi să se scurgă. Cu o lingură le scoţi miezul şi îl dai deoparte.

Toci miezul, îl amesteci cu pesmetul, oul, roşiile tocate şi pătrunjelul tăiat fin, cât şi cu us­turoiul tocat. Umpli jumătăţile de vinete.

Le ornezi cu felii de roşii şi caşcaval ras, le aşezi într-o tavă unsă cu unt şi tapetată cu pesmet şi le dai la cuptor pentru jumătate de oră.

La nevoie, mai adaugi 1 pahar cu apă, să nu se lipească vinetele de tavă.

 

Pofta buna!

 

 

 

Sushi de Castraveți – Cucumber Sushi Rolls

Sushi de Castraveți – Cucumber Sushi Rolls din: castraveti, orez, avocado, carne de crab, maioneza, wasabi, sos de soia. Această variantă nu doar că este plină de savoare, dar oferă și o alternativă sănătoasă și fără gluten la sushi-ul tradițional cu alge. Ușor de preparat și extrem de versatil, sushi de castraveți poate fi adaptat […]

Coaste de Porc cu Legume la Wok

Coaste de Porc cu Legume la Wok din: coaste de porc, ulei de susan, ardei, morcov, ciuperci, broccoli, usturoi, ghimbir, sos de soia, otet de orez, miere, fulgi de chili, sare, piper. Explorați profunzimile bucătăriei orientale cu această rețetă vibrantă de Coaste de Porc cu Legume la Wok, o combinație perfectă de carne suculentă și […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.