Zeama de corocoduse pentru acrit ciorbele

Printeaza

Zeama de corocoduse pentru acrit ciorbele din: corcoduşe verzi, apa, borcane de 720 ml.

Zema de corocoduse pentru acrit ciorbele

Ingrediente:

  • 1 coş mare cu corcoduşe verzi
  • borcane de 720 ml
  • apă

 

 

Mod de preparare:

Corcoduşele verzi le speli bine. Intr-o oală mare le pui la fiert, acoperite cu puţină apă. îndepărtezi sâmburii şi pieliţa, strecurând bine lichidul format.

Umpli borcanele cu acest lichid, le capsezi bine şi le fierbi 30 de minute la bain-marie. Le laşi la răcit în oala în care au fiert.

Dacă vrei să mai faci altă şarjă, scoţi borcanele, le aşezi în pături (la cald) şi le laşi acolo până se ră­cesc compleţ.

Mai există şi altă variantă: aşezi în borcane corcoduşele spălate şi completezi cu zea­ma de corcoduşe strecurată.

Capsezi şi sterilizezi. Scoţi borcanele, apoi le etichetezi şi le depozitezi în cămară, la rece.

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.