Salam de ciocolata alba cu cirese si cocos

Printeaza

Salam de ciocolata alba cu cirese si cocos din:  cireşe, zahar, unt, biscuiti, ciocolata alba, nuca de cocos, zahar pudra.

Salam_de_ciocolata_alba_cu_cirese_si_cocos

Ingrediente:

  • 150 g cireşe
  • 100 g zahăr
  • 200 g unt
  • 200 g biscuiţi
  • 200 g ciocolată albă
  • nucă de cocos
  • zahăr pudră

Mod de preparare:

Rupi ciocolata în bucăţi şi o topeşti la bain-marie sau la cup­torul cu microunde. Speli cireşele şi le scoţi sâmburii, lăsându-le în­tregi.

Freci untul cu zahărul până devină cremos, apoi încorporezi uşor cioqolata topită. Sfărâmi biscuiţii şi îi adaugi în compoziţia cu unt, la fel şi cireşele.

Pe o foa­ie de copt presari nucă de cocos sau zahăr pudră. Pui compoziţia deasupra şi rulezi, pentru a formaun salam.

Dai la frigider cel puţin 2 ore. O altă variantă este aceea cu cio­colată şi biscuiţi cu cacao.

Salam de ciocolata alba cu cirese si cocos

Salam_de_ciocolata_alba_cu_cirese_si_cocos

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.