Paine cu susan, miere si parmezan

Printeaza

Paine cu susan, miere si parmezan din: făină, apa minerala, drojdie uscata, ulei de masline, zahr, sare, miere, susan, parmezan, ou.

Paine_cu_susan_miere_si_parmezan

Ingrediente:

  • 650 g făină
  • 400 ml apă minerală
  • 1 plic drojdie uscată
  • 100 ml ulei de măsline
  • 1 linguriţă zahăr
  • 1 linguriţă sare
  • 1 linguriţă miere
  • 1 plic susan
  • 100 g parme­zan ras
  • 1 ou

Mod de preparare:

Amesteci drojdia cu zahărul şi cu o lingură de făină. Adaugi puţină apă minerală şi formezi un aluat pe care îl laşi la crescut 30-50 de minute.

După ce a crescut, adaugi restul.de făină, uleiul, sarea, restul de apă minerală, mierea şi frămânţi până obţii un aluat omogen.

Tapetezi cu ulei şi făină o tavă ro­tundă şi pui aluatul din nou ta crescut, timp de o oră.

După aceea, ungi pâinea cu ou, presari susan şi parmezan şi o dai la cuptor, la foc mic, timp de 50-60 de minute.

Paine cu susan, miere si parmezan

Paine_cu_susan_miere_si_parmezan

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.