Chilli con carne
PrinteazaChilli con carne
Ingrediente:
- 500 g carne slabă de vită tocată
- 3 ardei iuţi
- două cepe
- 4 căţei de usturoi
- o lingură oregano
- un vârf de cuţit praf de chimen
- 3 roşii opărite
- fără pieliţă
- tăiate cubuleţe
- două linguri bulion
- 200 g fasole boabe fiartă
- 100 ml supă de legume
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare:
Ceapa tocată se căleşte în ulei, se adaugă carnea şi usturoiul zdrobit, apoi se mai lasă 15 minute pe foc.
Se condimentează carnea cu sare, piper, oregano, chimen, se adaugă ardeiul iute tocat, supa de legume, bulionul, roşiile tocate şi fasolea fiartă, apoi se lasă să fiarbă până scade. Este gata când are consistenţa unui sos gros.
Chilli con carne
Pofta buna!
Foarte, foarte gustos. Carnea de vita mi-a iesit foarte frageda.