Chilli con carne

Printeaza

Chilli con carne

Chilli con carne

Ingrediente:

  • 500 g carne slabă de vită tocată
  • 3 ardei iuţi
  • două cepe
  • 4 căţei de usturoi
  • o lingură oregano
  • un vârf de cuţit praf de chimen
  • 3 roşii opărite
  • fără pieliţă
  • tăiate cubuleţe
  • două linguri bulion
  • 200 g fasole boabe fiartă
  • 100 ml supă de legume
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare:

Ceapa tocată se căleşte în ulei, se adaugă carnea şi usturoiul zdrobit, apoi se mai lasă 15 minute pe foc.

 

Se condimentează carnea cu sare, piper, oregano, chimen, se adaugă ardeiul iute tocat, supa de legume, bulionul, roşiile tocate şi fasolea fiartă, apoi se lasă să fiarbă până scade. Este gata când are consistenţa unui sos gros.

Chilli con carne

Chilli con carne4.jpg Chilli con carne3.jpg Chilli con carne.jpg Chilli con carne1.jpg

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte, foarte gustos. Carnea de vita mi-a iesit foarte frageda.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.