Aperitiv de vara cu dovlecel si ciuperci
PrinteazaAperitiv de vara cu dovlecel si ciuperci din: foitaj, ardei grasi galbeni, ardei graşi verzi, ardei graşi roşii, rosii, dovlecel, ciuperci ulei de masline.
Ingrediente:
- 500 g foitaj
- 2 ardei graşi galbeni
- 2 ardei graşi verzi
- 2 ardei graşi roşii
- 3-4 roşii
- 1 dovlecel
- 3-4 ciuperci
- ulei de măsline
Mod de preparare:
Cureţi ardeii de cotoare şi de seminţe, îi speli şi îi tai bucăţi potrivite, la fel ca şi pe celelalte legume. Ardeii, dovlecelul şi ciupercile le căleşti apoi în ulei de măsline.
Laşi tpitajul la dezgheţat în frigider preferabil cu o seară înainte. Il tai în forme dreptunghiulare şi crestezi cu cuţitul câteva linii, pentru a rezulta o formă frumoasă.
Aşezi bucăţile în tavă şi le laşi la copt pentru 15 minute. Tai capacul foitajului, iar partea de jos o umpli cu legumele trase la tigaie. Aşezi capacul. Ornezi cu roşii.
Aperitiv de vara cu dovlecel si ciuperci
Pofta buna!