Suc de Urzici din: frunze de urzici, apa sau suc de mere. Beneficii, Rețetă și Sfaturi pentru Sănătate. Sucul de urzici, o băutură nutritivă plină de vitamine și minerale, este un elixir revitalizant ce promite să aducă un impuls de energie și sănătate. Deși urzicile sunt adesea evitate datorită proprietăților lor iritante, când sunt procesate […]
Curcan cu rosii, vin si usturoi verde
PrinteazaCurcan cu rosii, vin si usturoi verde din: pulpe de curcan rosii in bulion, ulei, ceapa, usturoi verde, vin alb, sare, piper, cimbru, zahar, paste.
Ingrediente:
- 2 pulpe de curcan
- 1 conservă de roşii în bulion
- 4 linguri ulei
- 1 ceapă mică
- 2 legături usturoi verde
- 50 ml vin alb
- sare
- piper
- puţin cimbru
- puţin zahăr (la nevoie)
- paste pentru garnitură
Mod de preparare:
Tai pulpele de curcan în jumătăţi, le speli, le usuci şi le prăjeşti în ulei, apoi le scoţi pe o farfurie.
In uleiul rămas, căleşti ceapa, pe urmă pui roşiile, vinul, iar după ce s-a evaporat alcoolul, adaugi pulpele de curcan, 1/2 linguriţă zahăr, 1 pahar cu apă şi laşi la fiert timp de 30 de minute.
După acest timp, adaugi usturoiul curăţat şi tăiat mărunt, condimentezi după gust, iar după câteva minute, opreşti focul.
Serveşti preparatul alături de paste fierte şi salată de sezon.
Curcan cu rosii, vin si usturoi verde
Pofta buna!