Tort cu cacao, suc de fructe si frisca
PrinteazaTort cu cacao, suc de fructe si frisca din: oua, zahar pudra, cacao, ulei, praf de copt, faina, suc de fructe, frisca.
Ingrediente:
- 7 ouă
- 7 linguri zahăr pudră
- 5 linguri cacao
- 100 ml ulei
- 1 plic praf de copt
- făină
- suc de fructe
- 1 l frişcă
Mod de preparare:
Freci gălbenuşurile cu zahărul şi uleiul, apoi adaugi făina amestecată cu praful de copt şi cacao. Albuşurile le baţi spumă cu puţin zahăr, apoi le adaugi în compoziţia de mai sus.
Torni compoziţia obţinută în formă de tort şi o dai la cuptor. După ce s-a răcit, tai blatul în trei. în- siropezi apoi fiecare foaie cu suc de fructe, dar fără acid.
Baţi bine frişca şi umpli tortul cu ea. Acoperi tortul cu frişcă şi îl ornezi cu raze sau diferite ornamente, la alegere. Dai tortul la rece pentru 2-3 ore, apoi îl poţi servi.
Pofta buna!
va rog frumos ati uitat sa precizati cantitatea de faina mersi