Budinca de carne cu branza
PrinteazaBudinca de carne din: carne de porc, carne de berbec, sare, oua, paine, ciuperci, bulion, smantana, branza.
Ingrediente:
- 125 g carne de porc
- 375 g carne de berbec
- sare
- 5 oua
- 75-100 g paine
- ciuperci
- 3 linguri bulion
- 3 linguri smantana
- 2 linguri brinza rasa
Mod de preparare:
Carnea taiata in bucati mici se amesteca bine cu sare, boia, ou, piine inmuiata in lapte si ciuperci tocate.
Toata compozitia se pune intr-o cratita unsa cu grasime si se lasa in cuptor cca 40 de minute.
Ouale fierte se taie in felii, se aranjeaza pe deasupra budincii atunci cind aceasta este aproape gata.
Din smantana, bulion si brinza rasa pregatim un sos picant pe care-l turnam peste budinca.
Se mai lasa cratita 10 minute in cuptor, apoi se serveste mincarea fierbinte, cu salata sau muraturi.
Pofta buna!