Budinca de carne cu branza

Printeaza

Budinca de carne cu branza

Budinca de carne din: carne de porc, carne de berbec, sare, oua, paine, ciuperci, bulion, smantana, branza.

Ingrediente:

  • 125 g carne de porc
  • 375 g carne de berbec
  • sare
  • 5 oua
  • 75-100 g paine
  • ciuperci
  • 3 linguri bulion
  • 3 linguri smantana
  • 2 linguri brinza rasa

 

Mod de preparare:

Carnea taiata in bucati mici se amesteca bine cu sare, boia, ou, piine inmuiata in lapte si ciuperci tocate.

Toata compozitia se pune intr-o cratita unsa cu grasime si se lasa in cuptor cca 40 de minute.

Ouale fierte se taie in felii, se aranjeaza pe deasupra budincii atunci cind aceasta este aproape gata.

Din smantana, bulion si brinza rasa pregatim un sos picant pe care-l turnam peste budinca.

Se mai lasa cratita 10 minute in cuptor, apoi se serveste mincarea fierbinte, cu salata sau muraturi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.