Tortilla umplute cu piept de pui picant

Printeaza

Tortilla umplute cu piept de pui picant din: piept de pui, lime, pudr ade ardei iute, usturoi, ulei de masline, tortilla cu seminte, avocado, ardei copt, coriandru.

 

Ingrediente: 

  • 180g piept de pui
  • zeama de la 1/2 lime
  • 1/2 linguriţă pudră de ardei iute
  • 1 căţel de usturoi, tocat
  • 1 linguriţă ulei de măsline
  • 2 lipii tortilla cu seminţe
  • 1 avocado, sâmburele îndepărtat după ce tai fructul în două
  • 1 ardei roşu copt, din borcan, feliat
  • câteva fire de coriandru, tocate

 

Mod de preparare:

Feliază subţire pieptul de pui într-un unghi care să-ţi permită să obţii bucăţi destul de mari de carne, apoi amestecă-le cu zeama de lime, praful de ardei iute şi usturoiul.

Incinge uleiul într-o tigaie nonaderentă, apoi prăjeşte puiul 2 minute, iar între timp încălzeşti lipiile tortilla.

Zdrobeşte câte o jumătate de avocado în fiecare tortilla, adaugă ardeiul copt în tigaie pentru a-l încălzi, apoi aşază acest amestec peste avocado şi presară coriandrul.

Rulează cele 2 tortilla, taie-le în jumătăţi şi serveşte-le.

Tortilla umplute cu piept de pui picant

Tortilla_umplute_cu_piept_de_pui_picant

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.