Friptura de porc cu salata de varza
PrinteazaFriptura de porc cu salata de varza din: porc, ketchup, otet balsamic, miere, usturoi, varza, morcov, ceapa rosie, seminte de chimen, maioneza, cartofi copti.
- 4 fripturi din spată de porc (circa 600g)
- 2 linguri de ketchup
- 2 linguri de oţet balsamic
- 1 lingură de miere
- 2 căţei de usturoi, raşi fin
Ingrediente pentru salata:
- 250g de varză albă, tocată
- 1 morcov mare, dat pe răzătoarea mare
- 1 ceapă roşie mică, tocată fin
- 1/2 linguriţă seminţe de chimen
- 4 linguri de maioneză
- cartofi copţi, pentru servit
Mod de preparare:
Combină ketchupul, oţetul, mierea şi usturoiul într-o farfurie adâncă, apoi tăvăleşte carnea în acest sos. Găteşte-o acum sau las-o la marinat în frigider până la 24 de ore. Incinge o tigaie-grill şi găteşte fripturile câte 3-4 minute pe fiecare parte.
Combină toate ingredientele pentru salată, împreună cu nişte sare şi piper. Serveşte fripturile cu salată şi câte un cartof copt.
Friptura de porc cu salata de varza
Pofta buna!