Friptura de porc cu salata de varza

Printeaza

Friptura de porc cu salata de varza din: porc, ketchup, otet balsamic, miere, usturoi, varza, morcov, ceapa rosie, seminte de chimen, maioneza, cartofi copti.

Ingrediente pentru carne: Friptura_de_porc_cu_salata_de_varza

  • 4 fripturi din spată de porc (circa 600g)
  • 2 linguri de ketchup
  • 2 linguri de oţet balsamic
  • 1 lingură de miere
  • 2 căţei de usturoi, raşi fin

Ingrediente pentru salata:

  • 250g de varză albă, tocată
  • 1 morcov mare, dat pe răzătoarea mare
  • 1 ceapă roşie mică, tocată fin
  • 1/2 linguriţă seminţe de chimen
  • 4 linguri de maioneză
  • cartofi copţi, pentru servit

Mod de preparare:

Combină ketchupul, oţetul, mierea şi usturoiul într-o farfurie adâncă, apoi tăvăleşte carnea în acest sos. Găteşte-o acum sau las-o la marinat în frigider până la 24 de ore. Incinge o tigaie-grill şi găteşte fripturile câte 3-4 minute pe fiecare parte.

Combină toate ingredientele pentru salată, împreună cu nişte sare şi piper. Serveşte fripturile cu salată şi câte un cartof copt.

Friptura de porc cu salata de varza

Friptura_de_porc_cu_salata_de_varza

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.