Supa de dovlecei si cartofi

Printeaza

Supa de dovlecei si cartofi din: dovlecei, ceapa, cartofi, supa, branza topita, smantana, ulei, sare, piper.

Ingrediente: 

  • 5 dovlecei
  • 1 ceapă
  • 2 cartofi
  • 1,5 l supă
  • 5 triunghiuri brânză topită
  • 2 linguri smântână
  • 1 lingură ulei
  • sare si piper

 

Mod de preparare:

In oala de fiert se pune ceapa tocată la călit în ulei.

După ce s-a înmuiat, se adaugă dovleceii si cartofii curăţaţi de coajă si tăiaţi cuburi.

Se toarnă supa si se lasă pe foc până ce lequmele sunt fierte.

Apoi, se adaugă brânza, se mixează, se pune smântână, se potriveşte gustul de sare si piper si se aduce la masă, eventual, cu dovlecei fin tăiaţi şi uscaţi în cuptor.

Supa de dovlecei si cartofi

Supa_de_dovlecei_si_cartofi

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.