Tocana de vita cu foi de dafin

Printeaza

Tocana de vita cu foi de dafin din: vita, faina, ulei, ceapa, dafin, sos picant, apa, cartofi, morcovi, telina, sare, piper.

Ingrediente: Tocana_de_vita_cu_foi_de_dafin

  • 800 g carne de vită
  • 2 linguri făină
  • 2 linguri ulei
  • 1 ceapă
  • 2 foi dafin
  • câteva picături sos picant
  • 500 ml apă
  • 1 cub concentrat de vită
  • 4 cartofi
  • 3 morcovi
  • 1 fir ţelină
  • sare si piper

Mod de preparare:

Carnea tăiată bucăţi, făina, piperul şi sarea se pun într-o pungă, se amestecă bine şi apoi se călesc în ulei. Se scot şi se pun în oala sub presiune.
In acelaşi ulei se pune ceapa tocată la călit si apoi se pune peste carne. Se adaugă sosul picant, apa şi concentratul.

Se pun morcovii tăiaţi rondele, cartofii cuburi şi ţelina cubuleţe. Se adaugă foile de dafin şi se fierb 30 de minute, din momentul în care oala fluieră. Se scoate din oală cu spumiera, se aruncă dafinul şi se aduce tocana la masă.

Tocana de vita cu foi de dafin

Tocana_de_vita_cu_foi_de_dafin

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.