Ciorba de pui cu zeama de varza

Printeaza

Ciorba de pui cu zeama de varza din: pui, pipote de pui, ficatei de pui, conopida, mazare, ceapa, ulei, supa de pui, zeama de varza, nucsoara.

Ingrediente: Ciorba_de_pui_cu_zeama_de_varza

  • 400 g carne de pui fără oase şi piele
  • 100 g pipote de pui
  • 100 g ficăţei de pui
  • 250 g conopidă
  • 200 g boabe de mazăre congelata
  • 1 ceapă
  • 2 linguri ulei
  • 500 ml supă de pasăre
  • 500 ml zeamă de varză murată
  • 1 praf nucşoară

Mod de preparare:

Se taie bucăţi carnea şi măruntaiele. Se despart bucheţelele de conopidă. Se lasă să se decongeleze într-o sită boabele de mazăre.

Se încinge uleiul şi se căleşte ceapa tocată; se adaugă carnea şi se prăjeşte la foc iute, de jur-împrejur.

Apoi se adaugă măruntaiele şi supa, sare şi piper; se acoperă vasul cu un capadşi se lasă să se înăbuşe la foc mediu 20 minute.

Se adaugă legumele şi nucşoara şi se mai fierb 10 minute, apoi se adaugă zeama de varză şi se mai fierbe 5 minute.

Ciorba de pui cu zeama de varza

Ciorba_de_pui_cu_zeama_de_varza

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

retete

Ciorbă țărănească de pui cu orez

Ciorbă țărănească de pui cu orez din: cartofi, dovlecel, rosii, morcov, ceapa verde, orez, ardei gras, pulpe de pui, zeama de lamaie, sare, patrunjel. Ingrediente: 500 g cartofi noi 1 dovlecel 2 roșii mari 1 morcov 3 legături ceapă verde 1 ardei gras 100 g orez 500 g pulpe inferioare de pui zeama de la […]

 

Ciorba de perisoare cu carne de pui

Ciorba ardeleneasca de pui

Ciorba ardeleneasca de pui din: tacamuri de pui, morcovi, telina, ceapa, ardei, rosii, usturoi, slanina, patrunjel, otet. Ingrediente: 1 kg tacamuri de pui 2 morcovi 1 telina 2 cepe un ardei gras 3-4 rosii 5-6 catei de usturoi o felie subtire de slanina afumata o legatura patrunjel verde otet   Mod de preparare: Se pune carnea […]

 

Ciorba radauteana de pui

Ciorba radauteana de pui

Ciorba radauteana de pui din: piept de pui, morcovi, radacina de pastarnac, telina, ceapa, gogosari murati, sare, usturoi, ou, smantana, faina, otet. Ingrediente: 1 piept de pui mare 2 morcovi 2 radacini de pastarnac 1 telina de dimensiune mijlocie 1 cepe 2-3 gogosari murati sare 1 capatana de usturoi 1 ou 250 g smantana 1 […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.