Inghetata de ciocolata si castane

Printeaza

Inghetata de ciocolata si castane din: frisca, vanilie, zahar, piure de castane, coniac, ciocolata amaruie.

Ingrediente: Inghetata_de_ciocolata_si_castane

  • 250 ml frişcă
  • miezul de la o păstaie de vanilie
  • 100 g zahăr
  • 400 g piure de castane sau castane fierte, decojite şi pasate
  • 1 lingură coniac
  • 80 g ciocolată amăruie

Mod de preparare:

Se bate frişca împreună cu miezul de vanilie. Se bate piureul cu zahăr şi se adaugă coniac; se înglobează frişca. Se rupe ciocolata bucăţele care se adaugă în acest amestec. Se modelează biluţe care se dau la congelator 4-5 ore.

Inainte de servire biluţele se aşază în cupe sau boluri de desert şi se lasă câteva minute să ajungă la temperatura camerei.

Inghetata de ciocolata si castane

Inghetata_de_ciocolata_si_castane

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.