Carnati proaspeti la tigaie

Printeaza

Carnati proaspeti la tigaie din: pesmet, patrunjel, cartofi, carnati, faian, oua, ulei, untura, ceapa, usturoi.

Ingrediente: Carnati_proaspeti_la_tigaie

  • 100 g pesmet
  • 2 linguri pătrunjel tocat
  • 800 g cartofi
  • 800 g cârnat proaspăt
  • 4 linguri făină
  • 2 ouă
  • ulei pentru prăjit
  • 2 linguri untură
  • 1 ceapă
  • 2 căţei de usturoi

Mod de preparare:

Se amestecă pesmetul cu pătrunjel. Se decojesc cartofii, se taie cuburi şi se fierb. Se rulează cârnatul în spirală şi se înfige pe o ţepuşă de lemn. Se tăvăleşte mai întâi prin făină, apoi in ouă bătute şi în final prin pesmet cu verdeaţă;

Se prăjeşte în ulei încins cca 3 min. pe fiecare parte. Se topeşte untura şi se adaugă după 3 minute ceapa tocată şi usturoiul tăiat felii. După un minut se adaugă şi
cartofii.

Carnati proaspeti la tigaie

Carnati_proaspeti_la_tigaie

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.