Salată de Quinoa cu Goji și Avocado din: quinoa, goji, castravete, ardei, rucola, seminte, suc de lamaie, ulei, miere, sare, piper. Descoperă cum să îmbini sănătatea și savoarea într-un singur bol cu această rețetă vibrantă de salată. Perfectă pentru un prânz nutritiv sau ca o gustare revigorantă, această salată îți va oferi energia necesară pentru […]
Salata de dovleac cu spanac si cocos
PrinteazaSalata de dovleac cu spanac si cocos din: dovleac, ulei de masline, ceapa rosie, lime, sos de peste, zahar, spanac tanar.
Ingrediente:
- 1 dovleac mare, curăţat de seminţe
- 2 linguri ulei de măsline
- 1 ceapă roşie mare, feliată în rondele subţiri
- 2 limes, coaja rasă de la 1 dintre ele, zeama de la amândouă ‘
- 100ml lapte de cocos
- 2 linguriţe sos de peşte
- 1 linguriţă de zahăr
- 200g de spanac tanăr
Mod de preprarare:
încinge cuptorul la 200°C. Taie dovleacul în bucăţi de mărimea unei înghiţituri, tăvăleşte-le prin ulei, sare şi piper, apoi coace-le 30-40 de minute, pânăcând devin aurii şi fragede.
Lasă-le să se răcească. Tăvăleşte rondelele de ceapă prin zeama de la 1 lifne şi pune-le deoparte cât timp dovleacul se coace.
Prepară dressingul. Combină restul de zeamă de lime, coaja rasă de lime, laptele de cocos, sosul de peşte şi zahărul.
Acoperă acest dressing şi lasă-l la infuzat în frigider 10-15 minute sau până când urngează să serveşti salata.
Amestecă dovleacul, spanacul şi ceapa şi stropeşte salata din abundenţă cu dressing.
Salata de dovleac cu spanac si cocos
Pofta buna!
Salată Waldorf cu Gălbiori din: mere, galbiori, nuci, telina, stafide, iaurt, suc de lamaie, sare, piper. Salata Waldorf, un clasic al gastronomiei, își reinventează eleganța și prospețimea prin adăugarea gălbiorilor. Această versiune modernă combină crocanța specifică a nucilor și mărului cu textura unică și aroma delicată a gălbiorilor proaspeți, oferind o experiență culinară rafinată și […]