Branza de capra cu ceapa verde si nuci

Printeaza

Branza de capra cu ceapa verde si nuci din: brânză de capră, brânză Brie, emmental, sos Worcestershire, ceapă verde, nuci, piper, biscuiţi săraţi.

 

Ingrediente:

  • 200g brânză de capră
  • 200g brânză Brie
  • 300g emmental, ras
  • 1/2 lingură sos Worcestershire
  • 2-3 fire de ceapă verde
  • 100g nuci
  • piper
  • biscuiţi săraţi pentru servit

 

 

Mod de preparare:

Brânza de capră şi brânza Brie tăiate cuburi se pun într-un robot de bucătărie.

Se adaugă brânza, partea albă de la firele de ceapă, tocată, sosul Worcestershire şi puţin piper proaspăt măcinat.

Se mixează totul până când compoziţia devine omogenă.

Se scoate crema de brânză, se formează într-o bilă, se înveleşte în folie de plastic şi se dă la frigider cel puţin 30 de minute.

Inainte de a fi servită, se scoate din folia de plastic, se acoperă cu un strat de nuei tocate şi se serveşte pe un platou, împreună cu o varietate de biscuiţi săraţi.

Branza de capra cu ceapa verde si nuci

Branza_de_capra_cu_ceapa_verde_si_nuci

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.