Gogosele aromate cu mere din: mere, zahar, lapte, ulei, oua, faina, praf de copt. Ingrediente: 4 mere un plic zahăr vanilat ulei zahăr pudră, pentru servit Pentru aluat: 200 ml lapte 2 linguri ulei 2 ouă un praf de sare un plic praf de copt 250 g făină 100 g zahăr Mod de preparare: Făina, […]
Gogosele cu miere si vanilie din: unt, sare, faina, vanilie, oua. Ingrediente: 4 căni apă 1 cană unt sare 2 căni făină 1 lămâie 1 fiolă esenţă de vanilie 6 ouă Mod de preparare: Se pun la foc 4 căni apă cu 1 cană unt şi puţină sare. Când începe să fiarbă, se toarnă […]
Gogosele din cascaval din: cascaval sau svaiter, oua, faina, ulei. Ingrediente: 200 g caşcaval tare (sau şvaiţer) ras 4 albuşuri crude făină ulei Mod de preparare: Caşcavalul ras mărunt se amestecă cu cele 4 albuşuri. Din compoziţie se iau cantităţi mici (cât o nucă), din care se modelează cu mâna mici sfere. Acestea se […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Azi promit ca fac si eu gogosile astea 🙂