Tartar de somon cu ridichi si sos de maioneza
PrinteazaTartar de somon cu ridichi si sos de maioneza din: somon afumat, icre roşii, maioneza, ceapa verde, ridichi roşii, zeamă de lămâie, mărar, rucola, susan negru, ulei de masline, sare, piper.
Ingrediente:
- 200 g de somon afumat
- 50 g de icre roşii
- 100 g de maioneză
- 2 fire de ceapă verde
- 6 ridichi roşii
- 2 linguri zeamă de lămâie
- câteva fire de mărar
- rucola pentru decor
- seminţe de susan negru
- 1 linguriţă ulei de măsline
- sare şi piper
Mod de preparare:
Se curăţă ridichiile de coajă. Intr-un castron se amestecă maioneza cu zeama de lămâie, sare şi piper.
Se adaugă somonul şi ridichiile tăiate cubuleţe, ceapa şi mărarul tocate fin şi icrele Lompe roşii.
Se omogenizează compoziţia şi se toarnă în 4 forme de bucătărie. Se lasă 10 minute la frigider, să se aşeze.
După cele 10 minute, se scot formele şi se decorează tartarul cu frunze de rucola, ulei de Smăsline şi seminţe de susan negru.
Se serveşte imediat.
Tartar de somon cu ridichi si sos de maioneza
Pofta buna!