Sarmalute cu carnati in bulion
PrinteazaSarmalute cu carnati din: carnati, orez, boia, bulion, carne de porc, carne de vita, varza, ceapa.
- 3 carnati subtiri
- 1 cana orez
- boia
- bulion
- 1 kg carne porc si vita
- foi de varza acra
- 2 cepe
Mod de preparare
Treci carnea prin masina de tocat cu tot cu ceapa. Potrivesti tocatura de sare si boia (nu prea iute daca folosesti carnati iuti). Tai carnatii bucati de maximum 3 centimetri.
Pe fiecare foaie de varza asezi carnea tocata (mai putina avand in vedere ca pui si carnati) si o bucatica de carnat.
Infasori sarmalele si le asezi circular in cratita. nu uita sa asezi un strat de varza tocata pe fundul vasului. Printre sarmale poti adauga si afumatura de ori ce fel ai.
Diluezi bulionul ctfrapa si il torni peste sarmale. Le asezi la fiert, la foe mic, direct in cuptor.
Cel mai bine este sa le pregatesti cu o zi, doua inainte de masa.
Pofta buna!