Salata de cartofi cu rosii si dovlecel

Printeaza

Salata de cartofi cu rosii si dovlecel din: cartofi noi, roşi deshidratate în ulei, zeama şi coaja rasă de lamaie, oţet de vin rosu, dovlecei, ceapă verde, ulei de măsline, rucola.

Salata_de_cartofi_cu_rosii_si_dovlecel

Ingreidente:

  • 750 g cartofi noi, mici
  • 3 linguri roşi deshidratate în ulei, păstrează deoparte uleiul
  • zeama şi coaja rasă de la 1 lămâi
  • 1 linguriţă oţet de vin rosu
  • 2 dovlecei, tăiaţi felii subţiri
  • 6 fire ceapă verde, tăiate în două
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 mână rucola, ruptă

Mod de preparare:

Fierbe cartofii în apă cu sare, scurge-i de lichid şi stropeşte-i cu uleiul de la roşii, zeama şi coaja de lămâie şi oţetul.

Unge dovlecel si ceapa verde cu ulei si frige la gratar. Intr-un bol larg combina cartofii, legumele, rosiile deshidratate, rucola si potriveste gustul de sare si piper.

Salata de cartofi cu rosii si dovlecel

Salata_de_cartofi_cu_rosii_si_dovlecel

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.