Tarta de paste cu legume si bacon

Printeaza

Tarta de paste cu legume si bacon din: bacon, paste, dovlecel, vânătă, piper negru boabe, sare, patrunjel, ouă, cremă de brânză, lapte, smântână pentru gătit, caşcaval ras, roşii descojite.

Tarta_de_paste_cu_legume_si_bacon

Ingrediente:

  • 6 felii bacon
  • 400 g paste
  • 1 dovlecel
  • 1 vânătă
  • piper negru boabe
  • sare
  • pătrunjel

Pentru sos:

  • 5 ouă
  • 100 g cremă de brânză
  • 100 ml lapte
  • 100 ml smântână pentru gătit
  • 100 g caşcaval ras
  • 1 cutie roşii descojite

Mod de preparare:

Tai mărunt baconul, speli pătrunjelul şi-l toci. Pentru sos, pui într-un vas crema de brânză, ouăle, smântână, laptele şi amesteci bine ingredientele. Adaugi 50 g de caşcaval ras, după care pui roşiile descojite.

Fierbi pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj, apoi le scurgi bine de apă. Adaugi pătrunjelul, baconul şi potriveşti de sare şi de piper. Amesteci bine.

Rastori pastele intr-o tava tapetata. Tori jumatate din sosul cu smantana. Speli dovlecelul si vanata si le tai felii.

Asezi feliile de legume peste paste, apoi torni şi restul de sos cu un po­lonic. La final, presari caşcavalul rămas. Laşi la cuptorul încins 30 de minute sau până când tarta se rumeneşte.

Tarta de paste cu legume si bacon

Tarta_de_paste_cu_legume_si_bacon

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.