Tocanita de ceapa cu ardei si rosii

Printeaza

Tocanita de ceapa cu ardei si rosii din: ceapă, usturoi, ardei grasi, patrunjel, ulei, rosii, sare, piper.

Tocanita de ceapa cu ardei si rosii

Ingrediente:

  • 1 kg ceapă
  • 1 căpăţână usturoi
  • 2 ardei graşi
  • 1 mână pătrunjel tăiat fin
  • 150 ml ulei
  • 6 roşii
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Tai ceapa julien, iar usturoiul feliuţe. Incingi uleiul şi pui ceapa la calit, o lasi sa se inmoaie, apoi adaugi usturoiul, ardeii taiati fasiute, amesteci, tii 10 minute si torni rosiile date prin razatoare.

Potrivesti gustul de sare si piper si fierbi acoperit, la foc mic, 20 de minute. Opresti focul si presari patrunjel. Servesti cu mamaliguta.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.