Carnat de porc afumat

Printeaza

Carnat de porc afumat

Carnat de porc afumat din: carne de porc cu grasime, sare, piper, coriandru, nucsoara, zeama de oase, intestine.

Ingrediente:

  • 2 kg carne de porc cu grasime
  • sare
  • piper
  • coriandru pisat
  • nucsoara
  • 200 ml zeama de oase (sau de la fierberea piftiei) amesteca­ta cu usturoi pisat si apoi strecurata
  • intestine subtri de carnati

 

Mod de preparare:

Dai carnea prin masina de tocat si o amesteci dupa gust cu sare si restul condimentelor.

Framanti carnea cu zeama si lasi tocatura asa timp de 30 de mi­nute ca sa se intrepatrunda gusturile. Potrivesti din nou de sare, piper si umpli intestinele.Trebuie sa lasi putin spatiu in interiorul fiecarui carnat (ca sa nu pocneasca ulterior).

Ii pui intr-un loc aerisit sa se zvante o zi si apoi ii pui la afumat timp de 40-50 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.