Sarmale Vegetariene cu Ciuperci și Quinoa din: foi de varza murata, quinoa, ciuperci, ceapa, usturoi, ulei de masline, bulion de rosii, sare, piper, cimbru, marar, frunze de dafin, paprika afumata. Descoperiți o variantă modernă și sănătoasă a clasicei rețete de sarmale românești cu aceste Sarmale Vegetariene cu Ciuperci și Quinoa. O rețetă plină de savoare […]
Bors de cocos cu ardei si fidea
PrinteazaBors de cocos cu ardei si fidea din: cocoş, morcov, pastarnac, ceapa, rădăcină de pătrunjel, telina, ardei fidea, sare, bors, pătrunjel verde, mărar, leuştean.
Ingrediente:
- 1 cocoş
- 1 morcov
- 1 păstârnac
- 1 ceapă
- 1 rădăcină de pătrunjel
- 1 ţelină mică
- 1 ardei
- 50 g fidea
- sare
- 1 l borş proaspăt
- câte 1 legătură de pătrunjel verde, mărar şi leuştean
Mod de preparare:
Speli bine carnea, o pui la fiert în tuciul cu 5 litri de apă fierbinte şi ai grijă să-i îndepărtezi spuma.
După 30 de minute, adaugi legumele curăţate, spălate şi tocate mărunt, mai puţin ardeiul.
Laşi să fiarbă în continuare. După ce au fiert carnea şi zarzavatul, adaugi ardeiul tocat cubuleţe.
Când carnea este aproape fiartă, adaugi borşul cald.
Potriveşti de sare şi pui fideaua, iar după 1 minut stingi focul şi presari verdeaţa fin tocată.
Bors de cocos cu ardei si fidea
Pofta buna!
Conservarea Slăninei pentru Iarnă în Borcan – Secretul Bucătăriei Tradiționale
Conservarea Slăninei pentru Iarnă în Borcan – Secretul Bucătăriei Tradiționale din: slanina proaspata de porc, sare de mare, boia de ardei dulce, piper, usturoi, borcane. În gastronomia românească, slănina are o prezență marcantă, fiind folosită în multe rețete tradiționale, cum ar fi mămăliga cu slănină, fasole cu ciolan, sau ca aperitiv simplu, tăiată în felii […]