Chifla umpluta cu branza de vaci si carne

Printeaza

Chifla umpluta cu branza de vaci si carne din: chifla, branza de vaci, carne de pasare, sfecla.Chifla umpluta cu branza de vaci si carne

Ingrediente:

  • 1 chifla
  • 1 lingura branza de vaci
  • 1 lingurita carne de pasare fiarta
  • 1 felie sfecla coapta

 

Mod de preparare:

Se taie chifla în două capace, se scobeşte o parte din miez şi se umple cu brânza de vaci, amestecată cu carnea de pasăre, fiartă şi tocată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.