File de porc umplut

Printeaza

File de porc umplut din: file de porc, castraveciori, patrunjel, svaiter, ulei, unt, vin, smantana, mustar, sare.

Poate te intereseaza si:

 

Ingrediente:File de porc umplut

  • 600 g file de porc
  • 2-3 castraveciori
  • 5-6 fire pătrunjel proaspăt
  • 100 g brânză şvaiţer tăiată bastonaşe
  • 3 linguri ulei
  • un cub de unt
  • 100 ml vin alb
  • o frunză de dafin
  • 3 linguri smântână maturată
  • muştar
  • sare

 

Mod de preparare:

Tăiaţi un buzunar în carne, pe lung. Umpleţi-l cu muştar. Tăiaţi rondele castraveţii şi puneţi-i peste muştar împreună cu pătrunjelul şi brânza. Rulaţi fileul şi prindeţi-l cu aţă de bucătărie.

Rumeniţi carnea în ulei pe toate părţile. Aruncaţi uleiul, adăugaţi untul şi prăjiţi carnea 25-30 de minute, apoi condimentaţi-o cu sare, scoateţi-o din cratiţă şi păstraţi-o la cald.

Deglasaţi sosul glasat cu vin, adăugaţi frunza de dafin, încoporaţi smântână, lăsaţi sosul să fiarbă la foc mic câteva minute, apoi scoateţi frunza de dafin şi serviţi sosul împreună cu carnea.

File de porc umplut

File_de_porc_umplut

Poftă bună!

 

Poate iti place si:

Porc cu castraveti

File de porc în manta de slăninuţă

File de porc în manta de slăninuţă din: file de porc, sare, sos de chili, bacon. Ingrediente: 600 g file de porc (2 fileuri a 300 g) sare 250 ml sos de chili cu ardei gras 125 g bacon     Mod de preparare: Se spală şi se şterge carnea; se sărează şi se unge […]

File_de_porc_cu_ardei_gras_cimbru_si_lamaie

File de porc cu ardei gras, cimbru si lamaie

File de porc cu ardei gras, cimbru si lamaie din: muşchi file de porc, ardei roşu, ardei verde, praz, cimbru verde, suc de lamaie, ulei de masline, otet de mere cu miere, sare, piper. Ingrediente: 250 g muşchi file de porc 1 ardei roşu 1 ardei verde 100 g praz 1 fir de cimbru verde zeama de […]

File_de_porc_cu_piersici_si_nuci

File de porc cu piersici si nuci

File de porc cu piersici si nuci din: muşchi file, piersici din compot, nuci, unt, sare, piper, boia. Ingrediente:  un muşchi file de circa 800 g  6 piersici din compot  150 g nuci  50 g unt  sare  piper  boia Mod de preparare: Carnea de porc se taie în asa fel încât să se obţină o foaie uniformă. Piersicile […]

 

 

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • file de porc umplut

1 comentariu

  1. A iesit bun fileul de porc?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.