Rulouri cu feta, dovlecel si mazare

Printeaza

Rulouri cu feta, dovlecel si mazare din: ulei de măsline, apa, dovlecei, usturoi, busuioc, mazare, feta, foi de placinta, nâut din conservă, pastă harissa, lamaie, salată verde sau rucola.

 

Ingrediente:

  • 1 lingură ulei de măsline plus încă 2 amestecat cu 2 linguri apă pentru uns
  • 500 g dovlecei, răzuiţi
  • 2 căţei de usturoi, zdrobit
  • 1 mână de busuioc
  • 250 g mazăre, decongelată
  • 150 g feta, sfărâmată
  • 4 foi de placintă
  • 400 g nâut din conservă, scurs de lichid
  • 1 linguriţă pastă harissa
  • zeama şi coăja rasă de la 1/2 lămâie
  • salată verde sau rucola pentru servit

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la semnul 5/190°C. Combină 1 lingu­ră ulei, dovleceii, usturoiul, busuiocul, mazărea şi feta; potriveşte de sare şi piper.

Taie fiecare foaie de plăcintă în două şi unge cu ulei. Aşază deasupra altă foaie şi unge cu ulei.

Pune în mijloc o pătrime din amestecul de legume şi apoi rulează şi aşază cu partea lipită în jos îatava de copt tapetată cu hârtie.

Procedează la fel cu restul ingredientelor, unge cu ulei şi dă la cuptor 15 min.

Combină năutul, pasta harissa, zeama şi coaja de lămâie şi salata verde. Serveşte cu rulourile.

Rulouri cu feta, dovlecel si mazare

Rulouri_cu_feta_dovlecel_si_mazare

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.