Chiftelute aperitiv din carne de vita

Printeaza

Chiftelute aperitiv din carne de vita din : carne de vita, ulei, ou, cartof, ceapa, patrunjel, marar, cimbru, usturoi.

Ingrediente:

  • 100 gr carne de vita
  • 50 ml ulei
  • 1 albus crud
  • 1/2 cartof
  • 1 ceapa mica
  • patrunjel verde
  • marar
  • cimbru
  • usturoi

 

Mod de preparare:

Cartoful fiert sau crud (dat prin maşina de tocat) se amestecă cu carnea tocată, la care se adauga restul de ingrediente.

Se formează chifteluţe, se prăjesc în puţin ulei cu apă sau se frig pe grătar.

Se pot fierbe şi la abur dar se adaugă orez.

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.