Bulz cu Ciuperci și Brânză de Capră din: mamaliga, branza de capra, ciuperci, ceapa rosie, usturoi, unt, sare, piper, patrunjel. Descoperă Bulzul cu Ciuperci și Brânză de Capră – o rețetă care îmbină gustul autentic cu ingrediente moderne. Află cum să prepari acest deliciu culinar și bucură-te de o experiență gastronomică românească unică. Ingrediente: 200 […]
Cartofi umpluti cu zarzavat
PrinteazaCartofi umpluti cu zarzavat din: cartofi, telina, conopida, morcovi, pastarnac, patrunjel, supa de legume, bulion, ulei, sare, piper.
Ingrediente:
- 4 cartofi mari
- 1 telina mica
- 1 conopida
- 2 morcovi
- 1 pastarnac
- 1 radacina de patrunjel
- 1 l supa de legume
- 1 lingura de bulion
- 2 linguri de ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se curăţă conopida, se desface în bucheţele şi se spală sub un jet puternic de apă rece.
curăţă zarzavaturile, se spală şi se taie în cubuleţe. Toate acestea se fierb înăbuşit în puţină apă rece cu sare.
Când s-au înmuiat, se scot şi se scurg, apoi se amestecă cu bulionul, dizolvat în puţină zeamă de legume, cu ulei, sai şi piper după gust.
Se curăţă cartofii, se spală şi se scobesc, tăind câte un căpăcel în partea superioară şi scoţându-le miezul, după care se umplu cu compoziţia obţinută.
Cartofii umpluţi se pun la fiert în supa de legume, aşezându-i cu grijă să nu se răstoarne.
Pofta buna!
Boia – Paprika: Ghidul Complet de la Beneficii si Nutritie la Rețete Delicioase
Boia – Paprika: Ghidul Complet de la Beneficii si Nutritie la Rețete Delicioase. Istoria este fascinantă și reflectă o călătorie culturală și culinară prin timp și spațiu. Boiaua este un condiment derivat din ardeiul roșu, care are originile sale în America de Sud, unde populațiile indigene l-au cultivat de mii de ani. Descoperirea și Răspândirea […]