Cartofi cu pasta de rosii

Printeaza

Cartofi cu pasta de rosii din: cartofi, ceapa, pasta de rosii, boia dulce, ulei, sare, piper.

Ingrediente:

  • 8 cartofi
  • 6 cepe
  • 1 lingura pasta de rosii
  • boia dulce de ardei
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cartofi cu pasta de rosii: Cartofii curăţaţi şi tăiaţi în sferturi se pun la fiert până se înmoaie puţin.

Separat, într-o crăticioară cu ulei se pun la călit ceapa, pasta de roşii, piperul şi boiaua.

După ce s-a îngălbenit ceapa, se adaugă cartofii scurşi de apă şi se lasă până ce aceştia prind crustă.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.