Carnati cu oua si legume la tigaie din: carnati, ardei, cartofi, ceapa, usturoi, pasta de ardei, supa, cimbru, oua. Ingrediente: 200 g cârnaţi cabanos 2 ardei graşi galbeni, roşii, verzi 4-5 cartofi 5 cepe 1 căţel de usturoi 3 linguri pastă de ardei (dacă ai, dacă nu, pune bulion deşi nu are acelaşi gust) […]
Legume la tigaie cu usturoi din: legume, apa, sos de soia, usturoi, ghimbir, ulei, amidon, seminte de susan. Ingrediente: 3 căni de mix de legume (broccoli congelat, morcovi, fasole verde, mazăre, ardei gras roșu, ciuperci, porumb și ceapă) 1/4 cană apă 1 1/2 lingură sos de soia 1 cățel de usturoi tocat 1 lingurita […]
Carnati de porc cu vin rosu din: carne de porc, slanina, boia, mate, usturoi, vin, sare, piper. Ingrediente: 6 metri maţe de porc, curăţate şi spălate 3 kg carne de porc 1 kg slănină 1 lingură boia de ardei 1 lingură boia de ardei dulce sare piper 15 căţei de usturoi 150 ml vin roşu […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Mancam si noi mai sanatos?
Mancam, dar si carnatii astia-s buni 🙂