Sote din legume

Printeaza

Sote din legume din: cartofi, morcovi, dovlecel, fasole verde, margarina, piper, marar, patrunjel.

Ingrediente:Sote din legume

  • 2 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 dovlecel
  • 100 g păstăi de fasole verde
  • 4 linguri margarină
  • piper
  • 1 legătură de mărar
  • 1 legătură de pătrunjel

 

Mod de preparare:

Se curăţă păstăile de fasole verde, se spală în mai multe ape şi se rup în câte doua-trei bucăţele. Cartofii, morcovii şi dovlecelul, curăţate şi spălate, se taie în cubuleţe.

Se pun toate legumele la fiert într-un vas cu 1 l de apă clocotită, 1 linguriţă de sare, acoperind vasul cu capacul. Se lasă până se pătrund bine, apoi se scot, se scurg de apă şi se sotează timp de aproximativ 10 minute în alt vas in care s-a înfierbântat margarina, amestecând mereu, ca să nu şe ardă.

Se adaugă sare şi piper după gust.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.