Chec de carne si afumatura
PrinteazaChec de carne si afumatura din: piept de pui, carne de vita, carnati afumati, smantana, oua, boia, ceapa, marar.
Ingrediente:
- 1tavita piept de pui fara os
- 500 g carne de vita
- 2 carnati afumati mai lungi
- 2 linguri smantana
- 5 oua
- boia dulce pentru pui si boia picanta pentru vita
- 2 cepe
- 1 legatura de marar
Mod de preparare:
Prin marina de tocat treci separat cele doua tipuri de carne, fiecare cu cate o ceapa. In tocatura de pui adaugi 3 oua, mararul, smantana si boiaua dulce, iar in tocatura de vita boiaua picanta si numai 1 ou.
Ungi cu ulei (sau unt) o tava mai mare (ca de cozonac) si o presari cu putina faina. Asezi in tava tocatura de pui, cei doi carnati until langa celalalt si rastorni tocatura de vita.
Nivelezi stratul de carne de vita si acoperi totul cu ou batut. Dai la cuptor si o tai numai dupa ce s-a racorit in tava.
Pofta buna!