Caprioara cu trufe la cuptor

Printeaza

Caprioara cu trufe la cuptor din: carne de caprioara, trufe, unt, zahar vanilat, oua, smantana, ananas.

Ingrediente:Caprioara cu trufe la cuptor

  • 800 g carne de căprioară
  • 200 g trufe
  • 150 g unt proaspăt
  • 3 pliculeţe de zahăr vanilat
  • 3 ouă
  • 200 ml smântână
  • 200 g compot de ananas

 

Mod de preparere:

Carnea de căprioară se spală, se curăţă de pieliţe, se sărează şi se pune într-o tavă cu untul topit.

Se face un amestec din ouăle bătute bine, smântână şi zahăr vanilat, care se pune în tavă, peste carne. Se adaugă în tavă trufele, zeama de la compotul de ananas şi jumătate din feliile de ananas, tăiate subţire. Se lasă tava în cuptorul încins, timp de 40-50 de minute.

Se scoate carnea din cuptor şi se serveşte caldă, ornată cu feliuţe de ananas.

 

Pofta buna !

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.