Ciorba de perisoare cu carne de porc si oaie

Printeaza

Ciorba de perisoare cu carne de porc si oaie din: carne de porc, carne de oaie, ceapa, zarzavat de supa, orez, ulei, rosii, ou, sare, leustean, patrunjel, zeama de lamaie, piper.

Ingrediente:Ciorba de perisoare cu carne de porc si oaie

  • 600-700 g carne de porc
  • 1/2 kg carne de oaie
  • 2 cepe
  • 400 g zarzavat de supă (morcovi, pătrunjel, ţelină)
  • 60 g orez
  • 3 linguri ulei
  • 200 g roşii
    1 ou
  • sare
  • leuştean verde
  • pătrunjel verde
  • zeamă de lămâie
  • piper boabe
  • 3l apă

 

Mod de preparare:

Puneţi la fiert carnea de porc, adăugaţi 3 I apă şi lăsaţi să fiarbă încet, la foc domol, 2 ore.

La sfârşit strecuraţi zeama şi adăugaţi zarzavatul tăiat în cuburi mici. Puneţi perişoarele făcute din carnea de oaie tocată, orez, 1 ou, sare, puţin pătrunjel tocat mărunt şi 2 linguri de ulei. Când perişoarele sunt fierte (se ridică la suprafaţa lichidului) adăugaţî roşiile curăţate şi tăiate.

La sfârşit puneţi verdeaţa şi acriţi cu zeamă de lămâie. La masă se pune, după gust, leuştean.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.