Ciorba greceasca cu carne de porc

Printeaza

Ciorba greceasca cu carne de porc din: carne de porc, zarzavat de supa, sare, orez, galbenus, lamaie, patrunjel.

Ingrediente:

  • 700-800 g carne de porc
  • zarzavat de supă
  • sare
  • 50 g orez
  • 2 gălbenuşuri
  • 1 lămâie mare şi zemoasă
  • pătrunjel verde
  • 31 apă

 

Mod de preparare:

Tăiaţi carnea în bucăţi mai mici, egale şi puneţi-le la fiert cu 3 l de apă şi sare.

Luaţi foarte bine spuma apoi puneţi zarzavatul spălat, curăţat şi tăiat în bucăţi mari.

Separat fierbeţi orezul. La sfârşit, adăugaţi gălbenuşurile, pătrunjelul tocat şi acriţi cu zeama de lămâie.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.